Flugsmälla

Förbered inför våren och sommaren genom att ha tillräckligt många flugsmällor hemma och i sommarstugan. Den klassiska flugsmällan i plast är praktisk men det finns många fler material att välja mellan. Modellerna är effektiva att använda samtidigt som många är fina att ha framme som dekoration.

Spana in vårt sortiment av flugsmällor i plast och trä. Flugor är snabba så det är alltid bra att ha en flugsmälla nära tillhands. Har du inte testat den elektriska flugsmällan är det dags nu!

Visar alla 5 resultat

-14%

Slipp gifter och kemikalier med en flugsmälla

Flugsmällor är bra för att slippa spraya ut gifter och andra kemikalier för att bekämpa flugorna. Råkar man ha mycket problem med flugor, myggor och getingar så att en flugsmälla inte räcker till, har vi även flugspray i vårt sortiment.

Flugsmällor i olika modeller

Det kan vara bra att ha flera flugsmällor hemma för att alltid ha inom räckhåll. Även till semestern är det bra att packa ner en eller några flugsmällor oavsett om man ska vara i en sommarstuga, på en campingplats eller någon annanstans.

Flugsmällor finns inte bara i den klassiska plastmodellen utan i många andra varianter vad gäller material och form.

Flugsmällor i plast, trä, läder och metall

En flugsmälla i plast väger lite och är lätt att hålla i. Det är en bra vardagssmälla som man inte behöver vara rädd om då den tål att glömmas ute i regn om den används på altanen eller uteplatsen.

I vårt utbud har vi bland annat en modell i trä med borst. Det ger en mer stilig flugsmälla och fördelen med att det är en borste i änden är att det blir en skonsammare smäll där flugan lättare håller sig intakt. Det minimerar risken för fläckar på underlaget.

Den elektriska flugsmällan – extra bra för rädsla mot getingar

En elektrisk flugsmälla är smidig på att ta kål på flugor, getingar, myggor och andra insekter. Ett bra sätt att slippa tråkiga fläckar efter att ha smällt till en insekt på väggen eller annan plats. De flesta varianterna är formade som ett tennisrack. Det ger en stor yta med hög träffsäkerhet.

Med en elektrisk modell blir det en snabb och skonsam eliminering av insekterna och det fungerar både på flugor, myggor, getingar och andra flygande insekter.

En stor fördel i jämförelse med en vanlig flugsmälla är att man inte behöver vara orolig för att reta upp getingar om man missar. Med en elektrisk flugsmälla oskadliggörs getingen bara den nuddar gallret. Perfekt om man är lite rädd för getingar.