Silverline®
Siluett Sparvhök 4 st

79 kr

  • Paket med fyra stycken självhäftande siluetter med motiv av sparvhök. Lätta att ta bort och lämnar inga märken på underlaget.
  • Skrämmer bort småfåglar så att de inte flyger in i glasrutor. Sparvhök är en naturlig fiende som fåglarna undviker. Ett enkelt sätt att rädda livet på småfåglar.

I lager

Silverline® Siluett Sparvhok 4 st produkt
Silverline®
Siluett Sparvhök 4 st

79 kr

✅ Snabb leverans: 1-2 dagar
✅ Kort, swish eller faktura
✅ Fri frakt från 499 kr

Ofta köpta tillsammans

Silverline® Siluett Sparvhok 4 st produkt + Fagelskramma Uggla Reflex 2-pack produkt
Pris för båda: 208 kr

Beskrivning

Så fungerar MotFågel

Det är tyvärr mycket vanligt att småfåglar flyger in fönster. De uppfattar inte att det är en glasyta och de kan också blir förvillade av reflektionerna i glaset. Dessa märken från MotFågel har siluetten av en sparvhök och i paketet ingår det fyra stycken självhäftande märken som man kan sätta upp på fönster och andra ytor av glas. Sparvhök är en naturlig fiende till de flesta småfåglar och när fåglarna ser siluetten så undviker de att flyga i området. På så vis kan man rädda många småfåglar från att flyga in i glasytor och gå en säker död till mötes. Dessa siluetter liknar de som finns på att köpa.

Så använder du MotFågel

Märkena fästes enkelt på fönster och andra glasytor. De självhäftande märkena är tåliga för väder och vind. De kan lätt plockas bort utan att det blir några märken på underlaget. Paketet innehåller två små och två stora siluetter som man kan placera ut på lämpliga platser.

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Du kanske också gillar …

-19%