Hem / Varumärken / Salubrin

Salubrin

Behandla skrubbsår och bett från insekter med sårsalva för att minska, lugna och svalka irritation. Sårsalvor är även bra för att påskynda sårläkningen. Passa också på att förebygga myggstick med myggspray som håller myggen och knotten borta.

Visar alla 6 resultat


Salubrin - Ett av Sveriges äldsta varumärken

Salubrin är ett av Sveriges äldsta varumärken och redan 1893 tog Dr Per Håkansson patent på Salubrin koncentrerad lösning. Allt började i en fabrik i Eslöv och varumärket har under åren sålts till Kavli, Hardford & Schtoff för att numera ägas av Pharmaxim AB.

Köp produkter ur Salubrins sortiment online

Köp Salubrin och andra produkter online hos oss direkt i vår webbutik, för att slippa mygg och lindra olika typer av sår. Njut av en härlig sommar utan mygg och utan besvär av småsår med produkter från Salubrin.

Sårsalva, lösning och spray

Sår kan alla råka ut för och både för att lindra och skynda på sårläkningen finns effektiva sårsalvor.

Salubrin lösning finns både som klassisk koncentrerad lösning, färdigblandad lösning och färdigblandad spray. Dessa olika sårmedel lindrar, lugnar och svalkar vid bett från insekter och irritation från nässlor och solsveda.

Myggspray och mygglotion

Irriterande mygg och knott på sommaren kan vara riktigt jobbigt och med en effektiv myggspray eller en mygglotion slipper man myggen och minskar risken för att bli myggstucken.