Linicin

Bekämpa snabbt och effektivt huvudlöss i hela familjen när en familjemedlem drabbats av löss. Tyvärr försvinner inte lössen av sig själva och någon form av behandling behövs i form av luskamning med eller utan lusmedel. Då är Linicin ett tryggt val.

Visar alla 4 resultat


Linicin - Ett pålitligt varumärke vid behandling av huvudlöss

Linicin är ett pålitligt varumärke för att både förebygga och behandla löss. Det är medicintekniska produkter som kväver lössen mekaniskt, vilket innebär att de inte kan utveckla resistens.

Köp produkter ur Linicins sortiment online

Köp Linicin och andra produkter online hos oss direkt i vår webbutik, för att bli av med huvudlöss. Få en snabb och effektiv behandling mot huvudlössen och gnetterna med produkter från Linicin.

Solution och Schampoo

Solution är den mildaste behandlingen i produktserien med en lösning som är lite skonsammare för hud och hårbotten. Därför är det bra att välja denna produkt för barn mellan 6 månader och 2 år eller för någon som är gravid.

Produkten Schampoo kan användas av barn från 2 års ålder och vuxna som inte är gravida. Schampoo har något kortare behandlingstid än Solution. 

Förebygga lusangrepp med Prevent

Det finns även en spray, Prevent, som kan användas för att förebygga lusangrepp. Den kan vara bra att använda vid tidpunkter när det är högriskperioder för löss på förskola och i skola, exempelvis vid terminsstarter.