Hem / Varumärken / Blomstra

Blomstra

Ta hand om dina växter med bra växtnäring så att de växer och frodas. Med optimal näring håller sig växterna motståndskraftiga och vackra länge, både inomhus och utomhus. Välj bland flytande växtnäring eller näringspinnar som enkelt trycks ner i jorden.

Populära just nu

Visar alla 4 resultat


Blomstra – Näring till gröna och blommande växter

Blomstra är sedan 2020 ett varumärke under Miljöcenter AB som utvecklar och marknadsför miljösmarta produkter för hem och trädgård. Varumärket Blomstra har funnits mycket längre än så, i nästan 70 år, och har använts av flera generationer för att ge näring åt växter.

Blomstra är framtagen och utvecklad genom ett samarbete med Sveriges lantbruksuniversitet. Den avancerade växtnäringsprodukten har en unik sammansättning som grundas på forskning. Innehållet är utprovat och testat för att få fram den bästa sammansättningen av mineraler och spårämnen som är optimal för växter.

Köp produkter ur Blomstras sortiment online

Köp Blomstra och andra produkter online hos oss direkt i vår webbutik, för att ge gröna växter och blommor den bästa förutsättningen. Njut av vackra växter och blomster med växtnäring från Blomstra.

Växtnäring

Ge dina blommor och andra växter flytande växtnäring med alla näringsämnen som behövs för att de ska hålla sig friska och leva länge. Med en noga sammansatt näringslösning kan växterna hålla sig motståndskraftiga och få riktigt god tillväxt.

Orkidénäring

Få de vackraste orkidéerna med speciellt sammansatt näring. Orkidéer som lever på andra växter har höga krav på näringen. Genom att ge blommorna orkidénäring får de goda chanser att må så bra som möjligt.

Tomatnäring

Välväxande och smakrika tomater kan man få med en speciell tomatnäring från Blomstra. Innehållet är sammansatt för att ge tomatplantorna optimal tillväxt och som stärker plantorna vilket ger mycket smak på tomaterna.

Näringspinnar

Glöm inte bort att ge växterna näring genom att använda smidiga näringspinnar. De avger lagom mycket näring vid varje vattning. Pinnarna är enkla att sticka mer i jorden och ger näring i upp till 60 dagar.