Spansk skogssnigel – Bli av med Spanska skogssnigeln

Har du fått otrevligt besök av spansk skogssnigel i din trädgård? Också populärt kallad för mördarsnigel. De förrädiska sniglarna äter upp allt i sin väg och de kan orsaka stor förstörelse i din trädgård. Vi har produkter för att hjälpa dig ta hand om de ovälkomna besökarna!

Snigelprodukter

Nästan alla som har en trädgård har någon gång råkat ut för att den spanska skogssnigeln har kommit på besök. Det kvittar hur många man plockar, det verkar som att de bara blir fler och fler, vad man än gör. Men oroa dig inte, vi har medel och fällor som är effektiva i att bekämpa de otrevliga djuren. På så vis skyddar du allt din trädgård och allt det arbete du lagt ner i den.

Snigelmedel mot Spansk skogssnigel

Våra snigelmedel är helt giftfria och mycket effektiva. Medlet kommer i granulatform och det enda du behöver göra är att sprida ut det i din trädgård och låta det verka. Sniglarna äter upp medlet och dör av det. Enkelt, effektivt och skonsamt mot djur och natur. Eftersom att medlet är tillverkat av järnfosfat är det inte farligt för husdjur och andra djur som kan förekomma i trädgården. Dessutom är det tåligt mot regn och fukt så att du inte ska behöva sprida ut nytt medel varje gång det kommer en skur.

Snigelfällor mot Spanska skogssnigeln

En snigelfälla är också ett effektivt sätt att fånga in sniglarna på. Den är helt giftfri och det är du själv som tillsätter lockbetet. Sedan sätter du helt enkelt ut den där sniglarna håller till och låter dem fångas i den. Eftersom att du själv väljer lockbete kan du vara säker på att fällan blir helt giftfri och snäll mot andra djur och din trädgård.

Så se till att skydda dig mot den spanska skogssnigeln, låt den inte förstöra många månaders arbete genom att äta upp dina vackra växter och blommor. Om du är tveksam till vad det är du behöver för att få bukt med ditt skadedjursproblem hjälper vi dig gärna med att hitta rätt. Ta kontakt med oss så ska vi svara på dina frågor!