Skydd mot Rådjur

Rådjur är vackra djur att se på och många räknar dem inte som skadedjur. Med gästande rådjur i trädgården blir du lätt av med många av de blomsterknoppar som precis var på väg att slå ut. Skydda din trädgård och de växter som finns i den mot rådjur med våra produkter!

Vad är det rådjuren tycker om egentligen?

I våra trädgårdar finns det en lång rad med växter som rådjuren tycker smakar gott, med tanke på hur enkelt det är för dem att valsa in och ta en tugga är det inte konstigt att de gör det. Detta görs förstås på bekostnad av dina dyrbara växter som du jobbat hårt för att få att växa och trivas i din trädgård.

Hur skyddar man sig mot rådjur i trädgården?

Det vanligaste sättet att skydda sig mot de gästande rådjuren är att skrämma bort dem. Det finns flera olika typer av naturliga medel man kan använda i sin trädgård för att göra att de vilda djuren håller sig borta. Du sprider enkelt ut det avskräckande medlet och låter det sedan verka. Enklare kan det knappast bli! På så sätt får du ett effektivt skydd för dina växter så att du slipper plantera om och om igen, det är både dyrt och slitsamt i längden.

Så om alla dina rosenknoppar plötsligt är borta en morgon kan du vara ganska så säker på att du haft rådjursbesök under natten. Men rådjuren håller sig inte bara till synliga knoppar, de kan till och med börja gräva i marken efter till exempel nyplanterande lökväxter och äta upp dessa. Alla som håller på med trädgårdsarbete förstår nog att det är många månaders jobb som kan ha varit helt förgäves om man får rådjur på besök. Så var säker på att du och din trädgård är skyddad. Vi har produkterna och kunskapen att hjälpa dig. Om du är osäker på vad du ska ha eller vad du behöver är du välkommen att kontakta oss så ska vi hjälpa dig att hitta lösningen som passar dig!