Substral

Genom att regelbundet tillföra växterna näring och att motverka insekter får du mycket glädje av all grönska under lång tid. Med dessa effektiva produkter från Substral kan du vara säker på att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för gräset, krukväxter och andra blommor, inne som ute.

Endast ett sökresultat


Substral – Ett tryggt varumärke för dina blommor och växter

Substral är ett känt varumärke som starkt förknippas med växtnäring för blommor och växter sedan många år tillbaka. Bland utbudet finns även produkter för gräsgödsling, moss- och ogräsbekämpning och bekämpning mot insekter. 

Köp produkter ur Substrals sortiment online

Köp Substral och andra produkter online hos oss direkt i vår webbutik, för att få friska och vackra växter. Ta hand om all grönska med kvalitetsprodukter från Substral.

Växtnäring och växthusgödning

Med bra näring för krukväxter, utomhusväxter och grödor i växthus kan du få friska och starka plantor som står sig gröna och blomstrar vackert. Använd en speciellt framtagen växtnäring för att ge dina växter det bästa.

Ge växterna lång hållbarhet genom att förbättra motståndskraften med flytande växtnäring och gödning. Det gör det också enkelt att bibehålla gröna blad och färgrika blommor för en lång tid framåt.

Gräsmattegödsel mot mossa

Ge gräset näring med gräsmattegödsel för en fin och tät gräsmatta samtidigt som gräset blir konkurrenskraftigt mot mossa. Sprid enkelt ut gödsel med en praktisk handgödselspridare som ger en jämn spridning.

Blodmjöl till odlingarna

Blodmjöl är idealiskt för bladgrönsaker men fungerar även till andra slags odlingar, fruktträd och bärbuskar. Det är även avskräckande för rådjur och kan med fördel användas i en blandning med vatten som en trasa doppas i som kan hängas upp för att skydda planteringen.

Medel mot sniglar, myror och andra insekter

I Substrals sortiment finns även produkter mot sniglar, myror och insekter. Inomhus finns praktiska flugfångare och silverfiskfällor att använda och det finns medel mot myror och sniglar att använda utomhus. Vid problem med myror inne i hemmet finns även smidig myrspray att spraya på.