Hem / Hem & Städ / Rengöring / Toalettrengöring

Toalettrengöring

Det är viktigt med en ren och fräsch toalett. Skaffa ett bra rengöringsmedel för toalett och WC-stol för att enkelt och snabbt få bort smuts, bakterier, kalk och missfärgningar.

I vår webbutik hittar du miljövänliga och effektiva rengöringsmedel som är skonsamma mot miljön. Produkternas dofter är från naturliga eteriska oljor och ekologiskt blomvatten som får toaletten och badrummet att dofta fräscht utan artificiella doftämnen.

Endast ett sökresultat


Miljövänlig toalettrengöring

Det finns många toalettrengöringsmedel som kan innehålla ämnen som påverkar både vår hälsa och natur negativt. Alla toalettrengöringsprodukter i vårt utbud är miljövänliga och snälla mot miljön samtidigt som de rengör effektivt.

Toalettrengöringsmedel från Eco Clean Nordic

I utbudet finns miljövänlig, ekologisk och vegansk toalettrengöring, WC-rent, från Eco Clean Nordic. Medlet är ekologiskt och växtbaserat med naturliga och bionedbrytbara ingredienser. Dofterna kommer från naturlig eterisk olja och ekologiskt blomvatten. Välj toalettrengöringsmedel med en ljuvlig doft av grapefrukt eller en frisk doft av eukalyptus.

Alla produkterna från Eco Clean Nordic är ECOCERT certifierade och flaskorna är tillverkade av återvunnen plast.

Så städar du toaletten på bästa sätt

Även om det kan kännas som en tråkig hushållssyssla att städa toaletten behöver det göras ofta. Det bildas lätt mycket bakterier i och runt toalettstolen, så det gäller att hålla efter på detta. Ett par gummihandskar är alltid bra att använda. Även om det är skonsamma rengöringsmedel, är de sällan bra för huden.

Börja med att skrubba insidan av toalettstolen för att få bort det som sitter löst. Spruta på toalettrengöring och låt det verka den tid som står angivet på förpackningen. Därefter är det bara att skrubba och ta gärna i rejält så att all smuts verkligen försvinner.

Använd sedan en bra allrengöringsprodukt till att rengöra sitsen, locket och utsidan av toaletten. Det finns bra mindre rengöringsborstar eller svampar att använda för att skrubba toalettstolen skinande ren. Avsluta med att torka bort överflödigt rengöringsvatten med en ren disktrasa eller handduk.

Glöm inte att torka av golvet närmast toalettstolen också då rengöringsmedel och vatten kan ha runnit ner.