Hem / Hem & Städ / Rengöring / Allrengöring

Allrengöring

När du letar efter produkter för all typ av rengöring ska du använda dig av en bra allrengöring. Det fungerar bra för både stora ytor och mindre ytor. En perfekt alltiallo-produkt för hela hemmet!

Här hos oss i vår webbutik hittar du ett bra utbud med effektiva produkter som både är miljövänliga och skonsamma. Våra allrengöringsmedel har dofter från naturliga eteriska oljor och ekologiskt blomvatten som får ditt hem att dofta fräscht utan artificiella doftämnen. För rena, glänsande fönster finns även fönsterputs med samma bra egenskaper som våra allrengöringsprodukter.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.


Miljövänlig allrengöring och fönsterputs

Det finns många produkter med allrengöring som kan innehålla ämnen som påverkar både vår hälsa och natur negativt. Alla allrengöringsprodukter i vårt utbud är miljövänliga som både är snälla mot
miljön och rengör effektivt.

Allrengöring från Eco Clean Nordic

I utbudet finns miljövänlig, ekologisk och vegansk allrengöring från Eco Clean Nordic.

Rengöringen är ekologiskt och växtbaserat med naturliga och bionedbrytbara ingredienser. Dofterna kommer från naturlig eterisk olja och ekologiskt blomvatten. Välj en ljuvlig doft av grapefrukt, lugnande lavendel eller frisk doft av eukalyptus.

Produkterna från Eco Clean Nordic är ECOCERT certifierade och flaskorna är tillverkade av återvunnen plast.

Fönsterputs från Eco Clean Nordic

Inom samma varumärke finns även fönsterputs med samma bra egenskaper som allrengöringen. Eco Clean Nordic Fönsterputs går inte bara att använda till fönster utan fungerar även utmärkt för speglar, glasytor, kakel, bänkskivor och kylskåp. Rengöringssprayen efterlämnar en blank och ren yta.

Även denna produkt är växt- och sockerbaserad och naturligt tillverkad med biologiskt nedbrytbara ingredienser. Dofterna kommer från naturliga eteriska oljor och organiska blomvatten.

Skillnaden på allrengöring och andra rengöringsprodukter

Ett allrengöringsmedel är oftare mycket skonsammare än andra rengöringsmedel eftersom medlet ska kunna användas på så många ytor som möjligt. Allrengöring kan därför också användas på de flesta känsligare ytorna.

Trots att det är skonsammare är det ändå effektivt mot smuts och kan ta bort de allra flesta av de svåra, ingrodda fläckarna.

Tänk dock på att inte använda allrengöring på material som marmor, kalksten och spishällar.

Två typer av allrengöringsmedel

Man kan dela in allrengöringsmedel i två typer där en variant behöver spädas ut med vatten medan den andra redan är färdigutspädd.

Är det ett medel på sprayflaska är medlet redan utspätt och är redo att användas direkt. Bara spraya på över den yta som ska rengöras. Denna variant passar bra för bänkytor i köket, bord, handfat i badrum och liknande.

Allrengöringsmedel på flaska eller i en dunk behöver spädas ut och då behövs ofta en skurhink om man inte själv vill göra en lösning på sprayflaska. För den här varianten passar medlet bra att använda på golv, badkar eller toalettstol.

Få rena, blänkande fönster med bra fönsterrengöringsmedel

Rena, blänkande fönster är härligt och för att få dem riktigt rena behövs ett bra fönsterputsmedel. Genom att välja ett fönsterrengöringsmedel som både är ekologiskt och miljövänligt tvättar man fönsterna på ett skonsamt och klimatsmart sätt.

Förutom att välja ett effektivt fönsterputsmedel är det också bra att först tvätta bort smuts från fönsterlisterna runt fönstret så att smuts inte dras runt över glasytan. Sedan går det snabbt att rengöra fönsterna med det rätta medlet.